Green Belt to Black Belt (Doškolovavanje)

Za ambiciozne Green Belt stručnjake koji žele da se usavrše do nivoa Black Blet. Tokom ovog treninga bićete osposbljeni za obavljanje Back Belt projekata kao i za statistički pristup analizi i rešenjima.

More on this page:

  Ambiticiozni Green Belts eksperti

  Posedujete znanje i iskustvo Lean Six Sigma na Green Belt (Zeleni Pojas) nivou i želeli biste da postanete Black Belt (Crni Pojas). U tom slučaju je trodnevni ili petodnevni program Green Belt to Black Belt pravi izbor za Vas. Trodnevni trening će Vas dovesti na nivo Black Belt za Uslužne Delatnosti, a petodnevni na nivo Black Belt u Industriji.

  Green Belt to Black Belt trening (doškolovavanje)

  Doškolovavanje se sastoji iz detaljnijeg izučavanja statističkih analiza i njihove primene. Time se dalje osposobljavate za pronalaženje osnovnih problema i pronalaženje rešenja za kompleksne procese. Osim toga, naučićete da pokrenete i izvedete projekte koji imaju veći finansijski efekat of Green Belt projekata.

  Razlika izmedju trodnevnog i petodnevnog doškolovavanja je u tome što se prilikom petodnevnog treninga izučavaju statističke metode, Dizajniranje Eksperimenta (DoE) i Analize Sistema Merenja (MSA). Te tehnike se najčešće koriste od strane Black Belt-a u industriji.

  Tokom doškolovavanja proučavaju se isključivo Six Sigma metode. Po uspešnom završetku, dobićete Six Sigma Black Belt sertifikat. Da biste dobili Lean Six Sigma Black Belt sertifikat, potrebno je da već posedujete ili da se prijavite i završite trening za Lean Teoretičara.

   

  Green Belt to Black Belt (Doškolovavanje)

  3-dnevno ili 5-dnevno doškolovavanje od Green Belta do Black Belta

  Zahtev za studentsku brošuru
  On the basis of 684 reviews obtains The Lean Six Sigma Company with the service Green Belt to Black Belt (Doškolovavanje) a score of 9 out of 10.

  Praktične informacije

   

  Green Belt to Black Belt doškolovavanje se za individualne polaznike organizuje dva puta godišnje. Ovaj trening je dostupan svim (Lean) Six Sigma Green Belt stručnjacima, nezavisno od toga da li su to zvanje stekli u okviru programa The Lean Six Sigma Company. Ako ste Green Belt sertifikat stekli negde drugde, molimo Vas da nam ga prethodno dostavite na info@theleansixsigmacompany.rs

  Green Belt to Black Belt doškolovavanje je trodnevni trening za Black Belt u Uslužnim Delatnostima i petodnevni trening za Black Belt u Industriji. Prvi dan je rezervisan za podsećanje na najvažnije oblasti iz Green Belt treninga. Tokom preostalog dela treninga izučavaju se statističke metode neophodne za rad Black Belt eksperta.

  Deo prvi - Podsećanje na Green Belt

  Prvi dan je posvećen najvažnijim elementima Six Sigma strukture projekta. Izučavaju se predemeti kao sto su:

  • Plan-Do-Check-Act (PDCA) ciklus
  • Najvažniji input signali i stratifikacija
  • DMAIC struktura
  • Osnovi statistike

  Dan 2 i 3 - Statistika i Minitab

  U naredna dva dana izučavamo:

  • Statistka uzorka
  • Statistika populacije
  • Minitab
  • Testiranje hipoteza
  • Statistička kontrola procesa (SPC)

  Na kraju ovog dela Black Belt kandidati za uslužne delatnosti imaju test.

  Dan 4 i 5 - Industrijsko okruženje

  Poslednja dva dana posvećena su:

  • Analizi sistema merenja
  • Dizajniranju eksperimenata

  Ovaj deo završava se ispitom za Black Belt u industriji.

  Praktični deo

  Nakon teoretskog dela sledi praktični deo. Uz podršku Vašeg Master Black Belt-a neophodno je da izvedete jedan projekat koji ce optimizovati proces po standardima Six Sigma metodologije. Takav jedan projekat obično donosi od 50.000 do 500.000 evra uštede.

  Pročitajte više o praktičnom delu ili nas kontaktirajte.

  Trodnevni Green Belt to Black Belt trening (doškolovavanje): cena na upit

  Petodnevni Green Belt to Black Belt trening (doškolovavanje): cena na upit

  Teorijski deo
  Uključuje: 

  • Trening material (USB-stick sa slajdovima, knjigu i materijal za vežbe)
  • Ručak, kafa, čaj i osvežavajući napici
  • 60 dana Minitab test verzija
  • Ispit (2 pokušaja ukoliko je potrebno)
  • Sertifkat za teoretski deo

  Sertifikacija praktičnog dela
  Uključuje:

  • 10h podrške od strane Vašeg Master Black Belt-a
  • Projektna dokumentacija (format)
  • Evaluacija projekta od strane 2 Master Black Belt-a 
  • Sertifikat prktičnog dela

  * Cena treninga bez praktičnog dela:

  1. Trodnevno doškolovavanje: cena na upit
  2. Petodnevno doškolovavanje: cena na upit

  U cenu nisu uračunata:

  • Noćenja
  • Puna Minitab licenca

  What is the value of a Lean Six Sigma certificate?

  Upon successfully completing a Lean Six Sigma training you will be awarded an ‘official’ certificate. How can you make sure this certificate represents the very value you were looking for. In the following video tutorial, it is explained what elements you have to take into account to determine the value of the certification provided. Learn more by clicking here.

  Startdata, locatie, trainingsdata

  Zahtev za studentsku brošuru

  Zatražite studentsku brošuru za više informacija o detaljima programa, pripremama, ciljnim grupama i ispitu.

  • DD slash MM slash YYYY

  Za cele kompanije (In-company).

  Lean Six Sigma u vašoj organizaciji

  Lean Six Sigma je mnogima poznata kao metodologija za efikasno izvođenje projekata, ali Lean Six Sigma je mnogo više od toga. Lean Six Sigma je beskompromisna filozofija poslovanja, organizaciona struktura orijentisana ka stalnom poboljšanju, uz primenu efikasnih alata i koncepata. Kao takva, Lean Six Sigma je pravi odgovor za najveće kompanijske izazove kao što su poboljšanje pozicije na tržistu, smanjenje troškova i kontrola kvaliteta.

  U zavisnosti od Vaših ambicija, Lean Six Sigma se implementira u fazama. Svaka kompanija je specifična. Zato ne postoji generički model implementacije koji bi odgovarao svima. Zajedno sa Vama, The Lean Six Sigma Company će razviti plan implementacije baziran na Vašim potrebama i mogućnostima.

  Kontaktirajte nasčitaj dalje