Lean praktičar

Ovaj trening je idealan za profesionalce koji žele da poboljšaju procese Lean metodologijom u rekordnom roku. Trening se bavi Lean management principima i dublje izučava Kaizen i Toyota Kata. Kada je Lean u pitanju, fokus je na svakodnevnom poboljšanju i ovaj trening Vam daje alate da to ostvarite u praksi.

More on this page:

  Lean Management ekspert

  Da li imate ambicije da pomognete Vašoj organizaciji da poboljša svoje poslovanje? Lean praktičar je trening za energične profesionalce koji hoće da poboljšaju poslovanje bez izvođenja visokoprofilnih projekata. Lean Management metodologija je karakteristična po brzim promenama putem Kaizen events i takozvanih A3 management tehnika. 

  “Ako se fokusiraš na troškove, gubiš kvalitet. Ako se fokusiraš na kvalitet, smanjiće se i troškovi.” 

  Lean Praktičar je prvak Lean projekata poboljšanja i Lean implementacije. Neko ko radi sa jednim ciljem: maksimalno usavršavanje procesa i inspirisanje organizacije da se svakim danom usavršava. Lean praktičar dobro poznaje Lean tehnike i principe i inspiriše kolege da zajedno sa njim rade na poboljšanju procesa. U svojim radnim jedinicama, Lean praktičari su specijalisti koji zajedno sa svojim saradnicima pomažu unapređenju poslovanja i svoja znanja sa entuzijazmom prenose drugima.

  Trening za Lean praktičara

  Tokom četvorodnevnog treninga za Lean praktičara prolazi se kroz celokupan sadržaj Lean management metode za poboljšavanje procesa. Prvenstveno u okruženju, gde nema mnogo podataka dostupnih za analizu, brže i relativno male promene kroz projekte su adekvatan način rada u poboljšanju poslovanja. Brzo i često je formula za uspeh. To je posao Lean praktičara. Trening uključuje sve principe i tehnike kao sto su Kaizen, Womack-ovih 5 principa, 7 osnovnih tipova gubitaka i A3 project management.

  Nakon završenog treninga posedovaćete sva neophodna znanja za unapređenje nivoa satisfakcije Vaših klijenata zahvaljujući brzini Vaših procesa i kvalitetu proizvoda ili usluge koju je taj proces doneo.

  Lean praktičar

  Lean trening za profesionalce u primeni Lean-a za poboljšanje procesa

  Zahtev za studentsku brošuru
  On the basis of 472 reviews obtains The Lean Six Sigma Company with the service Lean praktičar a score of 9 out of 10.

  Praktične informacije

  Trening za Lean praktičara je, kao što sama reč kaže, trening orijentisan ka praksi. Sastoji se iz četvorodnevnog dela i nekoliko praktičnih zadataka, kao što je izvođenje jednog Kaizen event-a. Lean praktičar trening se organizuje u zavisnosti od broja prijavljenih. Oni koji već imaju sertifikat Lean teoretičara oslobođeni su prva dva dana ovog treninga. U studentskoj brošuri mozete naći više informacija o programu i praktičnim zadacima.

  Trening za Lean praktičara se sastoji iz 3 dela. Tokom prva 2 dana učite koje Lean tehnike postoje i kako su one uključene u tzv. Womack put ka poboljšanju. Poslednja dva dana bave se detaljnije strukturom projekta Lean Management-a i izučavanjem 14 Toyota principa, kako biste dobili jednu sveobuhvatnu sliku o uspehu koji donosi Lean. Na kraju, ono što ste naučili treba primeniti u praksi, kako biste mogli da dobijete Lean praktičar sertifikat.

   

  Deo prvi - Lean teoretičar

  Dvodnevni trening sadrzi sledeće:

  1. 5 Womack-ovih principa
  2. 7 klasičnih gubitaka
  3. Mapa toka vrednosti
  4. Različite tehnike poboljšanja, kao Kanban, SMED i Poka Yoke

  Tokom ova dva dana, uključeni ste u simulaciju koja se provlači kroz sve teoretske celine. Fokus je na različitim tehnikama i prepoznavanju potencijalnih poboljšanja u procesu.

  Deo drugi - Lean Management

  Dvodnevni trening o Lean Management-u. Tokom ova dva dana akcenat je na izvođenju projekata i Kaizen event-ova. Izučavaju se sledeća poglavlja:

  1. Toyota Kata
  2. Kaizen events
  3. A3 project management
  4. 14 menadžment principa Toyota-e

   

  Deo treći - Lean praktičar - praktični deo

  Tokom treninga je neophodno da izvedete nekoliko praktičnih zadataka. U studentskoj brošuri naći ćete više detalja o tome sta se od vas očekuje.

  Četvorodnevni Lean praktičar trening: cena na upit

  Dvodnevno doškolovavanje (za polaznike koji već poseduju sertifikat za Lean teoretičara):

  cena na upit

  Uključuje: 

  • Trening materijal (USB-stick sa slajdovima, knjigu i materijal sa vežbama)
  • 8h podrške od Vašeg Master Black Belt-a
  • Ručak, kafa, čaj i osvežavajuća pića
  • Ispit (2 pokušaja, ukoliko je potrebno)
  • Sertifikat za teoretski deo
  • Projektnu dokumentaciju
  • Ocenu projekta

   

  Ne uključuje:

  • Noćenja

  Ovo su cene za individualne polaznike. Cene za implementaciju u celoj kompaniji se određuju u zavisnosti od broja polaznika i vrste treninga.

  What is the value of a Lean Six Sigma certificate?

  Upon successfully completing a Lean Six Sigma training you will be awarded an ‘official’ certificate. How can you make sure this certificate represents the very value you were looking for. In the following video tutorial, it is explained what elements you have to take into account to determine the value of the certification provided. Learn more by clicking here.

  Startdata, locatie, trainingsdata

  Zahtev za Studentsku Brošuru

  Zatražite studentsku brošuru kako biste saznali više detalja o programu, pripremama, ciljnim grupama za različite treninge i ispitima.

  • DD slash MM slash YYYY

  Za čitave kompanije (In company).

  Lean Six Sigma u Vašoj organizaciji

  Lean Six Sigma je mnogima poznata kao metodologija za efikasno izvođenje projekata, ali Lean Six Sigma je mnogo više od toga. Lean Six Sigma je beskompromisna filozofija poslovanja, organizaciona struktura orijentisana ka stalnom poboljšanju, uz primenu efikasnih alata i koncepata. Kao takva, Lean Six Sigma je pravi odgovor za najveće kompanijske izazove kao što su poboljšanje pozicije na tržistu, smanjenje troškova i kontrola kvaliteta.

  U zavisnosti od Vaših ambicija, Lean Six Sigma se implementira u fazama. Svaka kompanija je specifična. Zato ne postoji generički model implementacije koji bi odgovarao svima. Zajedno sa Vama, The Lean Six Sigma Company će razviti plan implementacije baziran na Vašim potrebama i mogućnostima.

  Kontaktirajte nasČitaj dalje