Lean Six Sigma – Otvorena vrata

Gratis Lean Six Sigma workshop za upoznavanje sa metodologijom.

More on this page:

  Besplatna prezentacija Lean Six Sigma

  Imate osećaj da poslovanje Vaše firme može biti efikasnije ali niste sigurni da li Lean Six Sigma ima odgovor za Vaše probleme? Možda niste sigurni koji trening da izaberete? U tom slučaju možete tokom Lean Six Sigma Otvorenih vrata, uz minimalan napor, da se udubite u ovu metodologiju. Naš iskusan Black Belt stoji Vam na raspolaganju da odgovori na sva Vaša pitanja i steći ćete uvid u to šta je Lean Six Sigma, bez mnogo utrošenog vremena na čitanje literature ili pretraživanje internet stranica o tome.

  Lean Six Sigma – Otvorena vrata

  Tokom šestočasovne radionice upoznaćete se sa Lean Six Sigma metodologijom. Pred početak, imamo malu zakusku i upoznavanje, nakon čega prelazimo na Vaša pitanja. Sama radionica se sastoji od simulacije u kojoj se koriste i spominju najvažnije tehnike Lean Six Sigma metodologije. Dosta ćemo pričati o tome šta Lean Six Sigma jeste i šta nije, šta raditi, a šta ne u njenom kontekstu. Takođe, pričaćemo o tome kako se Lean Six Sigma integriše u postojeće organizacione procese i strukturu, tako da možete steći uvid u to kako bi ona mogla biti iskorišćena kod Vas. 

  Iskustvo naših Holandskih kolega pokazuje da polaznici Otvorena vrata pamte kao jako prijatno i korisno iskustvo. U okruženju ljudi koji imaju pitanja i nedoumice slične Vašim, dolazi se do korisne interakcije i novih saznanja za sve prisutne. 

  Lean Six Sigma – Otvorena vrata

  Besplatno upoznavanje sa Lean Six Sigma metodologijom

  Zahtev za studentsku brošuru

  Praktične informacije

  Lean Six Sigma – Otvorena vrata je besplatna radionica i organizuje se 3 puta godišnje za grupe od najviše 20 polaznika. Traje 6 sati i po njenom završetku imamo vremena za pitanja i odgovore. Organizuje se u Beogradu, u našim prostorijama.

  Besplatno.

  Maksimum 3 učesnika po kompaniji.

  Datumi, lokacija i informacije o treningu:

  Program je sledeći:
  12:00 – 13:00 Dobrodošlica uz zakusku
  13:15 – 14:15 Osnove Lean Six Sigma
  14:20 – 15:30 Praktično iskustvo kroz simulaciju
  15:45 – 18:00 Razmena utisaka, mišljenja i završni koktel

  Zahtev za studentsku brošuru

  Potražite studentsku brošuru za detaljnije informacije o programu, pripremi i ciljnim grupama. 

  • DD slash MM slash YYYY

  Za čitave kompanije (In-company).

  Lean Six Sigma u Vašoj organizaciji

  Lean Six Sigma je mnogima poznata kao metodologija za efikasno izvođenje projekata ali je ona mnogo više od toga. Lean Six Sigma je beskompromisna filozofija poslovanja, organizaciona struktura orijentisana ka stalnom poboljšanju uz primenu efikasnih alata i koncepata. Kao takva, Lean Six Sigma je pravi odgovor za najveće kompanijske izazove kao što su poboljšanje pozicije na tržistu, smanjenje troškova i kontrola kvaliteta.

  U zavisnosti od Vaših ambicija, Lean Six Sigma se implementira u fazama. Svaka kompanija je specifična. Zato ne postoji generički model implementacije koji bi odgovarao svima. Zajedno sa Vama, The Lean Six Sigma Company će razviti plan implementacije baziran na Vašim potrebama i mogućnostima.

  Kontaktirajte nasčitaj dalje