Online Yellow Belt

Online Yellow Belt (Žuti pojas) kurs sačinjava 10 lekcija koje ukupno traju između 4 i 5 sati. Velika prednost ovog kursa je što se lekcije mogu pratiti u skladu sa Vašim mogućnostima. Kada jednom započnete, možete se odjaviti i prijaviti ponovo u trenutku kada Vama odgovara da nastavite sa Yellow Belt kursom.

More on this page:

  Značaj Lean Six Sigma

  Poslovno okruženje doživljava stalne promene, vođene sve bržim naredovanjem tehnologija. Darvin je pre mnogo godina rekao: “Adaptacija je ključna za opstanak vrste.” Potreba za stalnim prilagođavanjem okruženju koje se neprekidno menja je ništa drugo do potrebe da kontinuirano poboljšavamo način na koji radimo. Kontinuirano poboljšanje procesa zahteva svojevrsno stanje svesti, u kome ćemo stalno preispitivati svoj rad i želeti da učimo iz svojih grešaka.


  Ovakvo razmišljanje nije dovoljno samo po sebi kako bismo poboljšali svoje performanse. Neophodna je struktura, bez koje bismo se vrlo brzo našli u ulozi “vatrogasca” – rešavali bismo probleme, ali bez otklanjanja pravih uzroka koji su do njih doveli.

  Lean Six Sigma metodologija donosi potrebnu strukturu, a Online Yellow Belt kurs je idealan za početak i upoznavanje sa njom.

  Online Yellow Belt (Žuti pojas) kurs

  Lean Six Sigma je dokazana metodologija bazirana na step-by-step principu koji je potkrepljen informacijama. Ovaj kurs će Vam pokazati šta Lean Six Sigma može doneti u poslovanju. Tokom 10 lekcija ukupnog trajanja između 4 i 5 sati oblasti su objašnjene kroz video i tekstualne fajlove, uz kvizove i alate vizuelizacije za što bolje razumevanje.

  Online Yellow Belt kurs se završava ispitom. Kao sertifikovani Lean Six Sigma Yellow Belt, bićete spremni da aktivno učestvujete u sprovođenju inicijativa kontinuiranog poboljšanja primenom Lean Six Sigma metodologije.

  Ovaj kurs je takođe idealna priprema ukoliko želite da dalje napredujete u ovoj oblasti sertifikacijom za Lean praktičara, Green Belt ili Black Belt.

  Ukoliko se odlučite za neki od kurseva u našim prostorijama, imaćete prednost da upoznate Master Black Belt eksperta i čujete njegova iskustva iz prakse.

  Online Yellow Belt

  A four hour online Lean Six Sigma awareness course

  Enrol now for €299

  Praktične informacije

  Materija je u potpunosti usaglašena sa Yellow Belt Body of Knowledge setom zahteva. Prenesena je u E-learning primenom Bloom-ove hijerarhije, sa fokusom na domenima učenja: zapamti, razumi, primeni. Ovaj pristup razvoju Online Yellow Belt kursa je obezbedio usaglašenost sa internacionalnim standardima iz Lean Six Sigma oblasti.

  Online Yellow Belt (Žuti pojas) kurs sačinjava 10 lekcija koje ukupno traju između 4 i 5 sati. Velika prednost ovog kursa je što se lekcije mogu pratiti u skladu sa Vašim mogućnostima. Kada jednom započnete, možete se odjaviti i prijaviti ponovo u trenutku kada Vama odgovara da nastavite sa Yellow Belt kursom.

  Deo prvi - Uvod u Lean Six Sigma

  Lekcija 1: Zašto koristiti Lean Six Sigma?
  Lekcija 2: Istorija i metodologija
  Lekcija 3: Lean Six Sigma kao metodologija usmerena na procese i korisnike
  Lekcija 4: Uspostavljanje Lean Six Sigma organizacije i određivanje uloga

  Deo drugi - Lean Six Sigma Metode i alati

  Lekcija 5: Kontinuirana poboljšanja – rekapitulacija
  Lekcija 6: Postojeće inicijative
  Lekcija 7: Projektno organizovane inicijative

  Deo treći - Lean Six Sigma definicije

  Lekcija 8: Vrednost za kupca nasuprot gubicima
  Lekcija 9: Tok procesa u kome se primenjuje Lean
  Lekcija 10: Robustan Six Sigma proces

  Test: 15 pitanja.

  Online Yellow Belt (Žuti pojas) kurs:

  €299 + PDV

  Uključuje:

  • Ispit (2 pokušaja ukoliko je potrebno)

  • Yellow Belt sertifikat

  • Dve godine pristupa materijalima kursa

  Ukoliko imate bilo kakvih pitanja slobodno nas kontaktirajte putem e-mail-a info@theleansixsigmacompany.rs ili na broj telefona +381 11 244 11 11

  Sign up for the course

  • Only €119 + PDV

  • International accredited certification by The Lean Six Sigma Company

  • Created by a Master Black Belt

  • Online course, Mobile and Tablet proof

  • Every lesson has a video, practical examples and a quiz

  Add to cart for only €299 + PDV