Yellow Belt (Žuti pojas)

The Lean Six Sigma trening za izučavanje osnova Lean Six Sigma metodologije. Osposobiće vas da svakodnevno poboljšavate proces u vašem neposrednom okruženju.

More on this page:

  Svakoga dana u svakom pogledu sve više napredujem

  Zašto je bitan Yellow Belt (Žuti pojas) trening? Maksimalan učinak Lean Six Sigma implementacije moguć je samo ako svi razumeju ovu metodologiju. Vaša organizacija će napredovati ako je svaki njen član u mogućnosti da unapređuje procese u svom okruženju kroz male inovacije. Takođe, važno je da Yellow Belt ravnopravno može da učestvuje u projektima optimizacije koje vode Lean Six Sigma eksperti. Yellow Belt razume na čemu oni rade, kako i šta pokušavaju da ostvare. Projekti i inicijative najčešće doživljavaju neuspeh zbog nerazumevanja i straha u organizaciji (koji proističu upravo iz nerazumevanja). Obučavajući sve u Vašoj organizaciji na nivo Yellow Belt, Vi smanjujete šansu da rezultati Lean Six Sigma implementacije budu manji nego što bi inače mogli u svom punom potencijalu.

  Yellow Belt je u stanju da uoči mogućnosti za poboljšanje procesa i signalizira menadžmentu. Tako se kreira organizacija okrenuta konstantnom napredovanju.

  Yellow Belt (Žuti Pojas) trening

  Ovaj jednodnevni ili četvoročasovni trening objašnjava bazične principe Lean Six Sigma. Organizuje se u Vašoj organizaciji, kako biste motivisali svoje članove da prihvate, usvoje i podrže Lean Six Sigma implementaciju, kako bi ona uspela. Tokom treninga su ciljevi i pristup Lean Six Sigma metodologije jasno objašnjeni na način koji svako može da razume, bez obzira na nivo obrazovanja. Tako se gradi podrška za Lean Six Sigma implementaciju.

  Nakon završenog treninga polaznici su u stanju da naučeno primene u praksi. Oni će biti u stanju da prepoznaju potencijal za promenu i da neke uzroke problema sami otklone.

  Trening je interaktivan i u sebi sadrži jednu simulaciju. Svi bazični principi za razumevanje varijacija i 7 osnovnih tipova gubitaka su uključeni. Takođe, daje se vremena da se odgovori na postavljena pitanja. Kako bi se povećala šansa za uspeh ovog treninga, on obično počinje obraćanjem onoga ko je unutar organizacije odgovoran za uvođenje Lean Six Sigma metodologije.

  Yellow Belt (Žuti pojas)

  Yellow Belt trening za učenje o Lean Six Sigma

  Zahtev za studentsku brošuru
  On the basis of 592 reviews obtains The Lean Six Sigma Company with the service Yellow Belt (Žuti pojas) a score of 9 out of 10.

  Praktične informacije

  Yellow Belt trening je trening u Vašoj organizaciji. Za detaljniji program možete zatražiti studentsku brošuru. Dobro je znati da sadržaj ovog treninga “nije uklesan u kamenu”. Kako bismo trening prilagodili Vašim specifičnim potrebama, javite nam se da zakažete sastanak sa našim Master Black Belt ekspertom.

  Zahtev za studentsku brošuru

  Potraži studentsku brošuru za više informacija o detaljima programa, pripremi, ciljnim grupama i ispitu.

  • DD slash MM slash YYYY

  Implementacija

  Lean Six Sigma je mnogima poznata kao metodologija za efikasno izvođenje projekata ali je ona mnogo više od toga. Lean Six Sigma je beskompromisna filozofija poslovanja, organizaciona struktura orijentisana ka stalnom poboljšanju uz primenu efikasnih alata i koncepata. Kao takva, Lean Six Sigma je pravi odgovor za najveće kompanijske izazove kao što su poboljšanje pozicije na tržistu, smanjenje troškova i kontrola kvaliteta.

  U zavisnosti od Vaših ambicija, Lean Six Sigma se implementira u fazama. Svaka kompanija je specifična. Zato ne postoji generički model implementacije koji bi odgovarao svima. Zajedno sa Vama, The Lean Six Sigma Company će razviti plan implementacije baziran na Vašim potrebama i mogućnostima.

  Kontaktirajte nasčitaj dalje