Black Belt (Crni Pojas) za uslužne delatnosti

Lean Six Sigma Black Belt je ekspert za poboljšanje poslovanja kroz visokoprofilne projekte. Black Belt za uslužne delatnosti je predviđen za polaznike sa višim stručnim obrazovanjem i afinitetom za poboljšavanje procesa. Predhodno poznavanje Lean Six Sigma, kao na primer Green Belt, nije neophodno.

More on this page:

  Lean Six Sigma ekspert (full time) – kao stalni posao

  Klijenti od uslužnih delatnosti očekuju dve stvari. Visok kvalitet usluga i brzu uslugu. Pružanje usluga je proces, a procesi imaju običaj da se s vremenom komplikuju. Zato je svakoj organizaciji potreban ekspert za unapređenje procesa, kako bi mogli da odgovore zahtevima svojih klijenata.

  Lean Six Sigma Black Belt za uslužne delatnosti je ekspert koji se optimizacijom procesa bavi tako što izvodi najvažnije projekte. Kroz stalnu kontrolu kvaliteta i brzine procesa, on povećava sposobnost procesa da zadovolji najviše standarde svojih klijenata. Tako organizacija nastavlja da bude konkurentna na tržištu i poslovno zdrava. Eksperti koji poznaju Lean Six Sigma metodologiju su zato od neprocenljivog značaja za svoju organizaciju. Pohađanjem Lean Six Sigma Black Belt treninga u The Lean Six Sigma Company, Vi ćete postati taj ekspert.

   

  Lean Six Sigma Black Belt trening za uslužne delatnosti

  Tokom Lean Six Sigma Black Belt treninga mi se orijentišemo na tri glavne teme – kako izabrati najvažnije projekte, kakvu strukturu tima moramo da imamo kako bismo projekat uspešno izveli i, na kraju, koje tehnike upotrebiti kako bi se dostupne informacije o procesu upotrebile na najbolji mogući način za maksimalno unapređenje procesa.

  Kvalitetan Black Belt ekspert je u stanju da mobiliše svoju organizaciju. Takođe, on je značajan savetnik i partner direkciji po pitanjima kontrole kvaliteta. Zato Black Belt trening radi na unapređenju Vaših analitičkih i organizacionih sposobnosti.

  Pun sadržaj programa i listu kvalifikacija naći ćete u studentskoj brošuri.

  Black Belt (Crni Pojas) za uslužne delatnosti

  Najtraženiji Lean Six Sigma trening

  Zahtev za studentsku brošuru
  On the basis of 1304 reviews obtains The Lean Six Sigma Company with the service Black Belt (Crni Pojas) za uslužne delatnosti a score of 9 out of 10.

  Praktične informacije o Black Belt treningu

  Lean Six Sigma Black Belt za uslužne delatnosti je trening čija frekvencija zavisi od broja zainteresovanih. U Holandiji, na primer, postoji jedan trening svakog meseca. U nastavku se nalaze osnovne informacije o programu, kao i cene. Pošaljite zahtev za studentsku brošuru ako želite da dobijete više informacija o samom programu, ciljnoj populaciji polaznika i strukturi treninga.

  Teoretski deo Lean Six Sigma Back Belt treninga se sastoji iz dvodnevnog Lean dela i šestodnevnog Six Sigma dela.

  Pored teoretskog dela, potrebno je i da svoje stečeno znanje uspešno upotrebite u praksi. Prilikom izbora Vašeg praktičnog zadatka, Master Black Belt će Vam pomoći da ustanovite da li Vaš zadatak zadovoljava kriterijume jednog Black Belt projekta. Kriterijumi na osnovu kojih će biti određeno da li ste projekat izveli u skladu sa Lean six Sigma standardima određeni su međunarodnim konvencijama.

  Prvi deo - Lean način razmišljanja

  Dvodnevni Lean trening uključuje sledeće teme:

  • 5 Womack principa
  • 7 gubitaka efikasnosti
  • Mapiranje toka vrednosti
  • Različite tehnike za ostvarivanje poboljšanja

  Kičma ovog dvodnevnog bloka je simulacija procesa, koja se provlači kroz celokupni trening. 

  Deo drugi - Six Sigma

  Tokom sledećih 6 dana ulazi se u dublju analizu Lean Six Sigma strukture za izvođenje projekata, kao i bliže upoznavanje sa tehnikama koje se koriste. Ukratko, fokus je na sledećim temama:

  • Istorija – Six Sigma
  • Faza definisanja – selekcija najvažnijih projekata i detaljno razumevanje (registrovanje) zahteva Vaših klijenata
  • Osnovi primenjene statistike
  • Faza merenja – ustanovljavanje i merenje osnovnih faktora odgovornih za varijacije u procesu
  • Faza analize – pronalaženje osnovnih uzroka problema i definisanje mogućih rešenja
  • Testiranje hipoteza
  • Faza poboljšanja – izbor najboljih rešenja i testiranje izabranog modela – pilot projekat
  • Faza kontrole – razvoj kontrolnog plana i zatvaranje projekta.

   

  Deo treći - Praktični deo

  Nakon teoretskog dela sledi praktični deo. Uz pomoć Vašeg Master Black Belt-a od Vas se očekuje da sa uspehom izvedete jedan projekat koji će za rezultat imati proces optimizovan po standardima Lean Six Sigma metodologije. Jedan takav projekat obično organizaciji donese uštedu od €50.000 do €500. 000.

  Pročitajte više o praktičnom zadatku ili nas kontaktirajte ukoliko imate pitanja.

  Lean Six Sigma Black Belt trening za uslužne delatnosti: cena na upit

  Osmodnevni teoretski deo
  Uključuje: 

  • Trening materijal (USB-stick sa slajdovima, knjigu i materijal sa vežbama)
  • Ručak, kafa, čaj i osvežavajuća pića
  • Ispit (2 pokušaja, ukoliko je potrebno)
  • Sertifikat za teoretski deo
  • Minitab licenca – probna verzija

  Pun sertifikat (praktični deo uključen)
  Uključuje:

  • 10h podrške Vašeg Master Black Belt-a u izvođenju projekta
  • Projektnu dokumentaciju
  • Ocena validnosti projekta od strane 2 Master Black Belt-a
  • Završni sertifikat

  * Trening bez punog sertifikata (bez praktičnog dela): cena na upit

  Nije uključeno u cenu:

  • Noćenja
  • Puna Minitab licenca

  Ovo su cene za individualne polaznike. Prilikom treninga u Vašoj kompaniji, za celu organizaciju, cene se formiraju u zavisnosti od broja učesnika i vrste treninga.

  What is the value of a Lean Six Sigma certificate?

  Upon successfully completing a Lean Six Sigma training you will be awarded an ‘official’ certificate. How can you make sure this certificate represents the very value you were looking for. In the following video tutorial, it is explained what elements you have to take into account to determine the value of the certification provided. Learn more by clicking here.

  Startdata, locatie, trainingsdata

  Želite studentsku brošuru

  Zatražite studentsku brošuru kako biste saznali više detalja o programu, pripremama, ciljnim grupama za različite treninge i ispitima.

  • DD slash MM slash YYYY

  Za celu kompaniju (In company).

  Lean Six Sigma u vasoj orgnizaciji

  Lean Six Sigma je mnogima poznata kao metodologija za efikasno izvođenje projekata, ali Lean Six Sigma je mnogo više od toga. Lean Six Sigma je beskompromisna filozofija poslovanja, organizaciona struktura orijentisana ka stalnom poboljšanju, uz primenu efikasnih alata i koncepata. Kao takva, Lean Six Sigma je pravi odgovor za najveće kompanijske izazove kao što su poboljšanje pozicije na tržistu, smanjenje troškova i kontrola kvaliteta.

  U zavisnosti od Vaših ambicija, Lean Six Sigma se implementira u fazama. Svaka kompanija je specifična. Zato ne postoji generički model implementacije koji bi odgovarao svima. Zajedno sa Vama, The Lean Six Sigma Company će razviti plan implementacije baziran na Vašim potrebama i mogućnostima.

  Kontaktirajte nasČitaj dalje